Zes printers voor zes partners

9 mei 2022

Match

Maar liefst zes splinternieuwe HP-printers mochten wij onder onze partners verdelen. Deze deskjets, laserjets en officejets printers werden begin dit jaar via een zakelijke relatie uit het netwerk aan ons gedoneerd.

Printer-match

We zetten de vraag uit via onze Vraag & Aanbod-pagina en al snel meldden zich een aantal partners. Zo goed mogelijk probeerden we per belangstellende de juiste ‘printer-match’ te maken. Want niet iedere printer is voor iedereen geschikt.

Enthousiaste reacties

“Wij kunnen wel een printer gebruiken!” lieten Participatiecafé de Bunt en Brede Welzijnsinstelling Woensdrecht (BWI) weten. Ook Marlies van Lier wilde voor haar nieuwe kantoor van FRIS Presentaties gebruikmaken van het aanbod. Marion Elich van Linked by ME en Stefan Kipping van Camping Uit en Thuis reageerden ook enthousiast.

Nog eentje in Aanbod

Jammer dat we niet iedereen die reageerde hebben kunnen voorzien. Zodra we geschikte printers aangeboden krijgen, zijn zij als eerste aan de beurt.

Voorlopig hebben we wel nog een ‘nieuwe’ all-in-one printer bij ons Aanbod staan. Helaas niet geschikt voor de partners uit de wachtrij. Is het wel iets voor jou? Laat het ons weten.