Zandmannetjes

8 mei 2014

Match

Een zandbak is een musthave voor iedere school! Het is het favoriete speelitem van ieder kind. Geen wonder dat ABBO scholen, Algemene School Oost en De Krabbenkooi de vraag om speelzand bij Samen in de Regio hadden weggelegd.

Met blijdschap vanuit Samen in de Regio en Stichting ABBO kon De Kok Bouwgroep deze vraag uiteindelijk beantwoorden. Op donderdag 8 mei kwam er een grote  wagen met zand aangereden, in totaal brachten zij 8 m3 voor beide basisscholen met zich mee.

SPB heeft zich op zijn beurt ingezet voor de leerlingen. Het zand moest namelijk nog in de zandbak terecht komen. Vier sterke mannen hebben het zand in kruiwagens geschept en zo naar de zandbakken gereden.  Een flinke klus maar met de getoonde inzet, was het zo geklaard!

Genieten
Na de meivakantie kunnen de leerlingen van de scholen volop gaan spelen in de zandbakken. Wat zullen ze gaan genieten dankzij de inzet van De Kok Bouwgroep en de mannen van SPB!

De leerlingen van Algemene School Oost zijn erg blij met het nieuwe zand in de zandbak. Als dank hebben zij een zandschilderij gemaakt voor de partners  die dit via Samen in de Regio voor hen mogelijk hebben gemaakt. De Kok Bouwgroep en SPB hebben ingelijste zandtekeningen van de kleuters in ontvangst mogen nemen. Ook hebben beide organisaties een bos bloemen overhandigd gekregen en heeft Stichting ABBO veel publiciteit geschonken aan de match.