WVS Business Post deelt uit!

4 maart 2020

Match

Weet je wat leuk is? Binnen kijken bij WVS Business Post!
Een postbezorger van WVS Business Post brengt niet alleen de post rond. Eerst komen zij op de locatie van WVS bij elkaar om de post te sorteren. Ieder sorteert zijn of haar eigen postcodegebied. Al vroeg is het er een enorme bedrijvigheid, maar vooral ook een opperste concentratie. Vergissingen bij het bezorgen van de post kunnen namelijk tot onverhoopte ongemakken leiden. Met een nauwkeurig systeem en vooral heel veel aandacht van de medewerkers weten ze dat bij WVS Business Post goed te voorkomen.

Betrokken ondernemen
Voor de medewerkers van WVS Business Post is het niet vanzelfsprekend een passende plek te vinden om aan het werk te gaan en te laten zien wat zij kunnen. WVS Business Post geeft hen die plek en begeleidt hen bij het leren van eenvoudige werkzaamheden. Betrouwbare dienstverlening én een invulling geven aan betrokken ondernemen, dat is waar de opdrachtgever dus op kan rekenen.

Kijk Binnen Bij Bedrijven in de spotlight
Samen in de Regio hoopt met Kijk Binnen Bij Bedrijven zoveel mogelijk mensen die eens willen binnen kijken bij een bedrijf of organisatie te bereiken. Het evenement krijgt aandacht op social media en via opvallende borden langs de toegangswegen op de Brabantse Wal. Maar met de flyer die de postbezorgers van WVS Business Post bij de inwoners in de brievenbus stoppen, liggen we daadwerkelijk op de mat en zijn we bij de inwoners binnen!

48.500 flyers, da’s niet zomaar een rondje
De medewerkers van WVS Business Post kwamen voor ons op heel de Brabantse Wal. In de gemeenten Bergen op Zoom, Steenbergen en Woensdrecht verspreidden zij 48.500 flyers met de aankondiging van Kijk Binnen Bij Bedrijven. Zo zijn zij ook voor de derde editie van dit evenement een vertrouwde en betrouwbare partner, die aan onze promotiecampagne een flinke boost geeft.