Workshops van de Vrijwilligersacademie

15 augustus 2019

Partnernieuws

Voor u als (vrijwilligers)organisatie of (sport) vereniging is het vaak een lastige taak: hoe vind je de juiste vrijwilligers ? In het  najaarsprogramma van de Vrijwilligersacademie Bergen op Zoom hebben we daarom  een aantal interessante workshops die u zeker een aantal nieuwe inzichten zullen geven!

Op www.vrijwilligersacademieboz.nl  vindt u uitgebreide  omschrijving van de workshops. Na eenmalige registratie kunt u zich hier direct aanmelden voor de workshop(s) van uw keuze!

 

Workshop Bepaal je Droomvrijwilliger            
Datum:                donderdag 12 september 2019
Tijd:                      19.00-21.30 uur, inloop vanaf 18.45 uur
Locatie:               OC Zonneplein 63, 4624 BA  Bergen op Zoom

In deze creatieve en praktische workshop onderzoek je wie de ideale vrijwilliger is voor jouw klus. Als je dat weet kun je teksten en afbeeldingen daarop afstemmen en zal de persoon die je zoekt zich persoonlijk aangesproken voelen. Wie is jouw ‘droomvrijwilliger’?

 

Workshop Schrijf een Opvallende Vacature

Datum:                donderdag 3 oktober 2019
Tijd:                      13.30-16.00 uur, inloop 13.15 uur
Locatie:               WijZijn, Jacob Obrechtlaan 5, Bergen op Zoom

Hoe valt juist jouw vacature op tussen al die andere vacatures? In deze interactieve workshop leer je dat aan de hand van pindakaas! Iedere deelnemer gaat aan de slag met een eigen vacature. Jullie creatieve ideeën worden samen gedeeld en besproken. Alle stappen kunt u thuis nog eens rustig nalezen. Uw vrijwilligersvacatures zullen nooit meer hetzelfde zijn!

 

Workshop Overtuigen op Social Media

Datum:                 donderdag 24 oktober 2019
Tijd:                      13.30-16.00 uur, inloop 13.15 uur
Locatie:               WijZijn, Jacob Obrechtlaan 5, Bergen op Zoom

Ontdek in deze workshop hoe je mensen betrokken krijgt bij jouw organisatie. Hoe kijken ze en wat maakt dat ze enthousiast worden en reageren? De workshop bestaat uit zowel een theoretisch als een praktisch gedeelte en na afloop krijgt u alle informatie en tips gewoon mee naar huis!