Willemijn van Heijst – betrokken ondernemer bij All Office van den Corput

29 november 2018

Actueel

Interior Designer, dat is de functie van Willemijn van Heijst bij All Office van den Corput. En dat is best verrassend of toch niet? Het bedrijf is sinds drie jaar gevestigd in Bergen op Zoom en vooral bekend als leverancier van kantoorartikelen. Bij binnenkomst op de locatie aan het Boerenverdriet valt op, dat er meer te halen is. Loop je rechtdoor dan is daar alles voor kantoor. Maar ga je naar rechts, dan wandel je van de ene kantoorinrichting naar de andere. Een ruimte die je inspireert voor je plannen over een nieuwe werkplek.

Betrokken ondernemen
In het ondernemerschap maakt Willemijn ook ruimte voor minder vanzelfsprekende verbindingen en mogelijkheden op de werkvloer. Het gaat haar dan om het inzetten van mensen die vanwege een beperking meer afstand tot de arbeidsmarkt zouden hebben. “Als je de aandacht niet richt op wat er niet vanzelf gaat, maar juist op wat deze mensen wel kunnen, op hun talenten, dan ontdek je ook hun enorme motivatie om aan de slag te gaan en goed werk te leveren.” Voor haar en voor het bedrijf is de inzet van deze mensen inherent aan het ondernemen .

Het is voor All Office van den Corput geen nieuw fenomeen. Ook in Breda is er veel ervaring. “Deze talenten zetten wij in voor ons relatiebeheer, denk aan informatie over assortiment en marketing gerelateerde nieuwsberichten”, terwijl ze dit zegt denkt ze al hardop verder over mogelijkheden voor leer-werkplekken die ze ziet in het bedrijf. Het toevoegen van maatschappelijke waarde aan de onderneming, waarde in de zin van voldoening en geluk voor werkgevers en werknemers, wordt steeds belangrijker. Bij All Office van den Corput zit het verweven in de bedrijfsvoering, met succes!

Samenwerking met Samen in de Regio
Deze maatschappelijke betrokkenheid viel op bij Samen in de Regio. All Office van den Corput en het netwerk van Samen in de Regio vonden elkaar dan ook snel als partners. “Het netwerk  onderscheidt zich met de focus op maatschappelijk verantwoord ondernemen. Prettig dat we op die manier korte lijntjes hebben en snel nieuwe partners leren kennen, om deze werkplekken waardevol in te vullen.”, zo motiveert Willemijn van Heijst het partnerschap van All Office van den Corput bij het netwerk van Samen in de Regio.

Van kantoorartikelen tot projectinrichting bij All Office van den Corput
De locatie in Breda van All Office van den Corput, heeft een naam opgebouwd in de tak van projectinrichting. Ook in Bergen op Zoom is het de bedoeling deze expertise op de kaart te zetten. “Daar werken we elke dag hard aan. We zijn nog een klein team, maar omdat we allemaal betrokken zijn bij de binnen- en de buitendienst lukt het ons. We kunnen snel schakelen. Bovendien hebben we een grote klantenkring die we voorzien van kantoorartikelen. We kennen hen goed en als er plannen zijn voor projectinrichting zitten we al gauw aan tafel om mee te denken”, zo vertelt Willemijn van Heijst, die energie krijgt van de afwisseling tussen het designer zijn, het bezoeken van klanten en het organiseren van het interne reilen en zeilen. “Via het netwerk van Samen in de Regio kunnen we een maatschappelijke bijdrage leveren en zien we ook mogelijkheden om aan onze naamsbekendheid te bouwen,” zegt Willemijn tot slot.