Wie heeft de broek aan?

29 april 2021

Match

Bij WVS werken ze graag lekker door. En voor deze harde werkers was vorig jaar een grote hoeveelheid werkbroeken besteld. Echter er ging iets mis met deze order; verkeerde maten, foute pasvorm, oud logo… Wat het ook was, de broeken waren niet bruikbaar.

Even logo’s verwijderen

En wat doe je dan? Even naar Samen in de Regio bellen uiteraard! Nu zijn broeken heel snel uitgedeeld, alleen was het wel gewenst dat de logo’s eerst ‘even’ werden verwijderd. Dus wij hebben gelijk vrijwel al onze partners uit de zorg met een dagbesteding of atelier gebeld.

Cliënten van S&L Zorg, GGZ, ZEP XL, SDW, Prisma, Linked by ME, Titurel, Zorghoeve Kakelbont, Amarant en Stichting De La Vie zijn aan de slag gegaan met het lostornen van de geborduurde logo’s. Het bleek niet echt heel gemakkelijk om alles los te pulken en plukken, maar bij sommigen ging het. Anderen besloten gewoon de hele broekzak eraf te halen.

Nieuwe bestemming

Omdat de broeken in zoveel enorme maten zijn geleverd, zouden ze ook een tweede leven kunnen krijgen als kussenhoesje, laptopmap of etui. Bij de ontmoetingswinkel en bij Titurel gaan ze ermee aan de slag, dus hopelijk binnenkort weer een berichtje! Uiteraard zijn er ook nog broeken die als broek zullen worden gebruikt door diverse partners uit ons netwerk.