Walking in a Winter Wonderland

23 januari 2017

Evenementnieuws

Het jaar 2017 werd door Samen in de Regio afgetrapt met een succesvol Netwerk Diner. Donderdag 19 januari werd voor één keer De Steenspil omgetoverd voor een avondvullend programma in winterse sferen en warme gezelligheid.

De Winterkoninging van KAS Entertainment ontving de 120 genodigden met een gekleurd aperitief. Onderweg naar de netwerkborrel kon men in een ware arrenslee stappen voor een fotomoment verzorgt door Klink Fotografie. Hierna was het tijd om te gezellig contact op te doen.

Marlies van Lier verzorgde de presentatie gedurende de avond. Aan het woord liet zijde voorzitter van Samen in de Regio, Romano Groffen. Romano sprak over het afgelopen jaar en over de goede voornemens voor 2017.

Het diner werd bereid door de professionele keuken van Fort Smakelijk, waarbij Zorghoeve Kakelbont voor een deel verse ingrediënten leverde. SDW De Colweghe zorgde voor een heerlijk dessert met warme kersen. Tijdens het driegangen menu werd elke gang genuttigd met wisselend tafelgezelschap. De volledige bediening was in handen van PION Horeca & Promotie. Wat net als vorig jaar op en top was!

Ook werd het Makelpunt Brabantse Wal officieel geopend door wethouder Yvonne Kammeijer. Het Makelpunt Brabantse Wal biedt een overzicht van de talrijke locaties die op de Brabantse Wal beschikbaar zijn. Met het Makelpunt Brabantse Wal wilt Samen in de Regio een bijdrage leveren aan de maatschappelijke verantwoordelijkheid van instellingen en bedrijven.

Wit en blauw, dat waren de kleuren van de avond. De keurig gedekte tafels en aangeklede zaal danken we aan Sardonos PromotiesCargill en De Steenspil. De leerlingen van de VMBO school droegen namelijk ook hun steentje bij aan de aankleding. Zo hebben zij samen met docent Maarten van Rossum diverse bloemstukken gemaakt voor op tafel tijdens het diner. Aan tafel trof men een presentie met een knipoog aan, welke mede mogelijk werd gemaakt door Cargill.