Sponsors gezocht: fietsen voor een goed doel

22 april 2021

Vraag

Chasin’ the Sunset is voor fanatieke fietsers een ‘bucketlist wielerevenement’. In teams van twee fietsen de deelnemers in drie dagen (van 24 t/m 26 juni 2021) van Kapellen (België), de woonplaats van Adrie van der Poel, naar Saint-Leonard-de-Noblat (Frankrijk), de voormalig woonplaats van de overleden wielrenner Raymond Poulidor.

De deelnemers verleggen hun grenzen tijdens drie loodzware etappes van elk 300 kilometer! En zij hebben maar één doel: elke dag samen finishen vóór zonsondergang.

Steun voor Titurel

De in Hoogerheide woonachtige Jan Prop en zijn fietsmaat Adrie van der Poel, gaan samen met hun fietsbuddy’s deze strijd aan. Hun doel en motivatie is om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor Stichting Titurel in Putte. Titurel biedt waardegestuurde langdurige zorg en dagbesteding aan mensen met autisme, psychische problematiek en/of een verstandelijke beperking. Titurel kan elke euro goed gebruiken voor hun (ver)bouwplannen.

Sponsormogelijkheden en tegenprestaties

Er zijn diverse sponsormogelijkheden en bijbehorende tegenprestaties:

  • Sponsorbedrag € 100: het logo van de sponsor wordt opgenomen op de sponsorpagina van de website met link naar de website van de sponsor;
  • Sponsorbedrag € 250: het logo van de sponsor wordt opgenomen op de sponsorpagina van de website met link naar de website van de sponsor en het logo van de sponsor wordt meegenomen in alle lokale uitingen over het evenement;
  • Sponsorbedrag € 500 of meer: het logo van de sponsor wordt opgenomen op de sponsorpagina van de website met link naar de website van de sponsor; het logo van de sponsor wordt meegenomen in alle lokale uitingen over het evenement; de sponsor wordt uitgenodigd voor de teampresentatie. De datum is nog niet definitief vastgesteld (hangt af van de dan geldende Covid-19 maatregelen); en tenslotte wordt het logo van de sponsor meegenomen op de vrijetijdskleding van de renners.
  • Vrije sponsorbijdrage: in overleg met Jan Prop (06-53671105), wordt bezien welke tegenpresentaties kunnen worden geleverd.

Gewoon een donatie doen?

Elke euro is welkom! Dus wil je een bijdrage doen? Gebruik deze link: https://linkpay.nl/stichtinggroteprijsadrievander/chasin-the-sunset-jan-prop

of scan de QR-code:

Meer weten?

Lees het artikel op ZuidWest Update.

Bekijk hier de promotievideo van het evenement:

Reageren

Reageer hier onder op dit artikel