Voorbereid om weer van start te gaan

8 februari 2021

Match

Stichting WéViGé kan niet wachten met het opstarten van de activiteiten en om elkaar weer te ontmoeten. Aan de voorbereidingen ligt het niet. De nieuwe brochure met de plannen voor 2021 is al klaar. De stichting is er voor blinde en slechtziende ouderen. Kees Spikker, voorzitter van de stichting vindt zijn weg in het netwerk van Samen in de Regio. Lang geleden legde hij contact met Ricoh, de leverancier van copiers en printers, ook partner van Samen in de Regio. Die waren bereid een steentje bij te dragen aan het drukwerk voor WéViGé. Bij de lokale drukkerij Scholtus lag het klaar. “De folders zien er prachtig uit”: Kees Spikker informeerde ons over deze match en is erg blij.

Aandacht voor groot en klein

We vinden het waardevol dat de enorme inzet van de vrijwilligers van WéViGé gewaardeerd wordt binnen ons netwerk en dat er aandacht is om hen een hart onder de riem te steken met een mooi gebaar zoals nu voor het drukwerk.

Agenda van stichting WéviGé

De bijeenkomsten voor de senioren gaan in normale tijden of zo gauw het weer mag door op donderdagmiddag elke tweede en vierde week van de maand. In het steunpunt op het Zonneplein zijn zij welkom voor themamiddagen en een samen zijn.