Vind de held in jezelf

30 september 2022

Evenementnieuws

Annemarieke van Peppen opende gisteravond met een bijzondere bijeenkomst haar vierdaagse kunstevenement, The Hero in You. “Het was een goed bezochte, mooie avond met zeer indrukwekkende foto’s,” aldus Arn van der Vorst, die namens het bestuur van Samen in de Regio de opening verrichtte.

Ontroeren en confronteren

The Hero in You is een vierdaags kunstevenement (van 29 september t/m 2 oktober 2022) “waarin we op zoek gaan naar de held in jou. We tonen verhalen die inspireren, ontroeren, confronteren, nieuwe vragen oproepen en je tot nadenken stemmen,” vertelt impact-artist Annemarieke van Peppen.

Bijzondere locaties

The Hero in You biedt een kans om de held in jezelf te vinden. “Dit alles op de bijzondere binnen- en buitenlocaties van Bruijs Jachtbouw en Fort Waterschans in Bergen op Zoom,” vervolgt Annemarieke.

Fotoboek met verhalen

Tijdens de opening kreeg bestuurslid Arn van der Vorst een boek uitgereikt met daarin de verhalen van veel vrouwen. “Prachtige fotografie. Annemarieke wil met haar kunstuitingen impact maken en dat is op deze avond zeker gelukt!”