Verzorgde kerstlunch bij Ricoh!

6 januari 2017

Match

Op uitnodiging van Ricoh Europe SCM mochten afgelopen 19, 20 en 21 december twintig ouderen van WijZijn en TanteLouise komen genieten van de gastvrijheid van dit culinaire uitstapje.
De dankbare gasten bezochten in kleine, gezellige groepjes het bedrijfsrestaurant van Ricoh in Bergen op Zoom om te genieten van een heerlijke driegangenlunch. Grote dank aan onze partner Ricoh voor het mogelijk maken van deze onvergetelijke dag!

Uiteten gaan staat voor genieten, plezier, samen zijn en geluk delen met elkaar, dit alles in een warme sociale context. Om deze redenen startte Ricoh dit jaar met het initiatief ‘Eat with your heart’, geïnspireerd door stichting ‘Met je hart’. Deze stichting wil eenzaamheid tegengaan door het mogelijk maken van waardevolle ontmoetingen voor kwetsbare ouderen. Het hogere doel van ‘Met je hart’ is buurtbewoners te inspireren om zelf in beweging te komen en zich te verbinden met deze ouderen. Bij Ricoh werd hier een eigen draai aan gegeven door eigen medewerkers aan te laten sluiten bij de lunch, om zo zorg te dragen voor het sociale aspect en een gezellige middag voor de ouderen. De lunch werd mogelijk gemaakt door bedrijfscateraar Vermaat, zij hebben alles enorm goed verzorgd.

“We werden thuis opgehaald met de taxi en warm ontvangen bij Ricoh, alsof we beroemdheden waren”, sprak één van de ouderen. “De ouderen hadden een lunch met broodjes en soep verwacht, maar de verassing was groot toen dit een echt driegangenlunch bleek te zijn. “Iedereen heeft enorm genoten. De lunch was lekker, het gezelschap was goed, de ontvangst hartelijk en het vervoer was goed geregeld door REVO Taxi. En bovendien erg fijn dat dit mogelijk was. Stiekem hopen wij op een vervolg in 2017”, aldus Maureen Kalker namens WijZijn.