Vergaderruimte voor Curio

16 juli 2014

Match

ROC West-Brabant zet samen met bedrijven, gemeenten, maatschappelijke instellingen en andere partners Community Coaching in voor mensen die nu buiten de boot dreigen te vallen of die talenten hebben die niet of te weinig worden benut.

Om ervoor te zorgen dat iedereen met dezelfde richtlijnen werkt komen alle coaches om de zoveel tijd bij elkaar. Aangezien de bijeenkomsten telkens op een andere locatie plaatsvinden waren zij nog opzoek naar een unieke vergaderlocatie. En waar kan dit beter dan bij beste amateurverenigingen van West-Brabant?

Uiteraard beaamde ook voetbalvereniging SV Dosko dit zelf! Zij stonden dan ook open voor het initiatief en stelde dan ook de pas geopende business club ter beschikking als vergaderlocatie!

Uit de regio Breda, Etten-leur, Roosendaal en Bergen op Zoom kwamen alle  coaches bijeen voor een intervisie. Dit gebeurde op het sportpark van Meilust te Bergen op Zoom. Er werd met veel passie en energie gezocht naar wegen hoe Community Coaching nog mooier en groter in de organisatie kan staan.

“Mede dankzij de mooie locatie van SV Dosko was het een bijzondere  avond”, aldus Community Coaching.  Zij zijn SV Dosko dan ook erg dankbaar voor de gastvrijheid en het bijzonder snel matchen!