Veilig in de kluis

29 augustus 2022

Match

Met je vraag én met je aanbod kun je terecht bij Samen in de Regio. Het kan gaan om materialen, helpende handjes of kennis en kunde. Alles krijgt via het netwerk een plek en soms gaat het om heel ‘gewichtige’ zaken, deze keer was het een kluis. En ook al was die helemaal leeg, er waren flink wat spierballen nodig, om hem van de een naar de ander te krijgen.

Krachtpatsers

Maar ook spierballen vind je in het netwerk van Samen in de Regio, bij de Kringloper! Medewerkers haalden de kluis op bij Cargill waar hij niet meer werd gebruikt en lieten ons weten: “Het is een flinke kluis, maar niet de zwaarste die we ooit hebben vervoerd.” Dat is goed om te weten. Hebben we nog meer spierballen nodig, dan kunnen we bij hen terecht.

Veilig op een nieuw plekje

Ook leuk om te weten is dat er vrijwel meteen iemand was die belangstelling had. De kluis geeft nu een veilig gevoel aan een nieuwe eigenaar. Voor Cargill is het netwerk van Samen in de Regio favoriet om nieuwe bestemmingen te vinden voor kantoormeubilair en alles wat daarbij hoort. “Zo weten we zeker, dat je van waarde kunt zijn voor anderen en voor bedrijven en organisaties in de buurt.”