Up-to-date zijn

7 mei 2019

Match

Websites. Voor de één is het een passie en voor de ander is het een ‘digitaal-blok-aan-het-been’. Maar breng je deze twee samen, dan is er al gauw een probleem minder. En niet alleen dat. Wat dacht je van een geluksgevoel omdat je probleem is opgelost en van de voldoening die het geeft omdat je een ander blij hebt gemaakt. Daar doen we het voor bij Samen in de Regio, een beetje geluk verspreiden.

Bij Lyfter, gevestigd in Steenbergen, zijn vakmensen elke dag bezig met de laatste ontwikkelingen op het gebied van web-development. In april werden zij partner van Samen in de Regio. Voor Vrienden Hospice De Markies is het belangrijk dat hun website er is en betrouwbare informatie laat zien. En wel graag up-to-date. En dat was een beetje lastig.

Eric Verheijen van Lyfter nam een middagje de tijd en gaf aan Anita Nuiten van Vrienden Hospice de Markies korte uitleg over de ‘achterkant’ van de website. “Ik heb een paar dingen aangepast en uitgelegd. Nu kan ze zelf aan de slag met het up-to-date houden van de website. ’t Is niet zo moeilijk hoor”, grapt Eric Verheijen.

Een mooie match die snel geregeld was binnen het netwerk. Met up-to-date zijn, wil je immers geen tijd verliezen.