UNICEF West-Brabant en Tholen organiseert voor zesde keer een Benefietdiner met Zoomvliet Hotelschool

5 november 2019

Partnernieuws

Op donderdag 14 november a.s. organiseert Regionaal Comité UNICEF W. Brabant & Tholen, in samenwerking met de Hotelschool, voor de zesde keer een benefietdiner op de Zoomvliet Hotelschool te Bergen op Zoom.

 

Om 18:00u. zal de inloop plaatsvinden onder genot van een welkomstdrankje en amuse, met aansluitend het diner. De prijs voor dit vijfgangendiner inclusief wijnarrangement bedraagt €55,- per persoon. De keuken zal door eerstejaars studenten niveau 4 worden bemand. Tweedejaars studenten van de niveau 4 opleiding Horeca Ondernemer Manager nemende bediening voor hun rekening. Dit alles onder begeleiding van hun docenten.

De opbrengst van het benefietdiner zet UNICEF in voor de hulp aan ondervoede kinderen. 149 miljoen kinderen wereldwijd hebben niet het geld of de ingrediënten om gezond en voedzaam te eten. Alle kinderen hebben goed eten nodig om te groeien. Sterker nog daar hebben zij recht op. Dit is ook opgenomen in het Kinderrechtenverdrag van de Verenigde Naties in art. 24. UNICEF bestrijdt met uitgekiende voedings- en voorlichtingsprogramma’s ondervoeding.

Deelnemers van het benefietdiner delen hun menu met een ondervoed kind. Per afgenomen couvert kan een ernstig ondervoed kind maar liefst zes weken superpindakaas Plumpy’Nut toegediend krijgen. Hierdoor kan het kind overleven.

Voor het benefietdiner zijn nog plaatsen beschikbaar. Reserveren is mogelijk via will.goderie@gmail.com of via de school.

Voor meer info:

Will Goderie, voorz. Tel. 0653362467 will.goderie@gmail.com