Tulpen van Samendoen voor een vrolijk pasen!

9 april 2020

Actueel

Zeg het met bloemen, dat verveelt nooit! En dat zagen we maar weer eens op de donderdag voor Pasen. De mensen die zijn aangemeld bij het SoepprojectBoZ kregen vandaag niet alleen een heerlijk maaltje soep thuisgebracht. Het pakketje soep had een extra vrolijk tintje met een leuke bos tulpen.  De tulpen waren een cadeautje van Samendoen, het initiatief dat inwoners en lokale ondernemers verbindt. Er was veel aandacht aan besteed. Aan elke bos hing een kaartje met een mooie tekst. Een hart onder de riem voor de ouderen en andere kwetsbaren voor wie de soep in deze weken heel welkom is.

In een tijd waarin geadviseerd wordt om binnen te blijven en sociale contacten te minderen, gaan meer mensen liever niet de deur uit of de hulp en aandacht die zij gewend waren valt tijdelijk weg. Zo vlak voor het paasweekend, waren er niet alleen de tulpen als extraatje, ook waren er hardgekookte eieren en belegde boterhammen. Een lekker pakket dus en  bloemetjes die bovendien het huis opfleuren.

Samendoen kocht de tulpen bij Igor Bloemenshop en gaf deze lokale ondernemer extra punten, die hij aan zijn klanten kan geven. Zo geeft Samendoen ook deze ondernemer een steuntje in de rug. Of anders gezegd “Zo houden we elkaar des te beter overeind”, aldus Bas van Oevelen namens Samendoen.

Het SoepprojectBOZ heeft mogelijkheid om meer adressen op te nemen in de bezorgrondes. Wilt u mensen uit uw omgeving aanmelden, vult u dan het contactformulier in op www.soepprojectboz.nl .