Terugblik Workshop Pitchen

21 september 2017

Evenementnieuws

Op woensdagavond 20 september organiseerde Samen in de Regio, in samenwerking met partner en trainer Moss Dolman, een workshop Pitchen. Tijdens de workshop nam de inspirerende trainer van The Winning Concept diverse partners van Samen in de Regio mee in de kunst van het pitchen. Dit ter voorbereiding op de Beursvloer van 5 oktober. Hoe vertel je kort en duidelijk aan anderen wie je bent, wat je doet en wat je komt brengen en halen?

Om de beurt pitchten alle aanwezige partners met enthousiasme hun verhaal en ontvingen daarop waardevolle feedback, tips en tricks om hun pitch verder te concretiseren. Al snel werd duidelijk dat door een heldere presentatie en oprecht te luisteren naar de ander vaak al nieuwe ideeën en mogelijkheden tot samenwerking ontstaan. Tijdens de pitchgesprekken ontstonden zelfs al een paar nieuwe matches. Al met al was het een succesvolle workshop en een goede voorbereiding voor de Beursvloer.

Samen in de Regio bedankt alle aanwezige partners voor hun enthousiaste deelname en trainer Moss Dolman voor zijn gedeelde kennis en inspiratie!