Terugblik Netwerk Barbecue 2017

29 juni 2017

Evenementnieuws

Donderdag 29 juni was het weer tijd voor de jaarlijkse zomerborrel van Samen in de Regio. Dit jaar in de vorm van een Netwerk Barbecue op Landgoed Arcadia, waar de verzorging compleet in handen was van Sardonos Promoties

Om half 6 werden de partners op de groene locatie ontvangen en konden zij bij binnenkomst het nieuwe bestuur direct de hand schudden. Met een opkomst van ruim 70 man en geen regen op de radar, beloofde het een mooie avond te worden. Na een kort borrelmoment was het tijd om over te gaan naar de orde van de dag en het evenement officieel te openen.

Marlies van Lier heette iedereen van harte welkom en gaf daarna de microfoon door aan Romano Groffen, die afscheid nam van zijn rol als voorzitter binnen het bestuur van Samen in de Regio. Met een korte toelichting en mooie woorden, gaf hij het stokje door aan Ed Vreman, die de voorzittersrol vanaf nu op zich zal nemen. Alle bestuursleden werden kort aan de partners voorgesteld (nieuwsgierig? Bekijk hier wie er plaats heeft genomen in ons bestuur!) en namen daarna plaats aan tafel om met de partners in gesprek te gaan.

Onderwerpen als groei, vooruitgang en samen een nóg sterker netwerk worden kwamen voorbij. De bestuursleden luisterde, noteerde en stelde kritische vragen. Na een klein uurtje en een hoop goede ideeën, was het tijd voor de welverdiende barbecue. Met eten op de barbecue, een drankje in de hand en een toetje in de vriezer, kon de avond niet meer stuk!

Dankwoord:
Wij kijken terug op een prachtige avond en willen graag onze dank uitspreken naar alle partners die ons geholpen hebben dit evenement tot een succes te maken. Jullie bijdrage zal niet vergeten worden, bedankt!

Sardonos Promoties: Verzorging & Catering
Fris Presentaties: Presentatie van de avond
Gijs Proost Fotografie: Fotografie
Bakhuys Brood & Banket: Extra sponsoring brood & toetjes