Terugblik Bedrijven voor Bedrijven 2017

5 juni 2017

Actueel

Exclusief voor gepassioneerde ondernemers, inspirerende leidinggevenden en eigenaren van bedrijven vond woensdag 19 april het Bedrijven voor Bedrijven evenement plaats. Alle aanwezigen hadden de volgende overeenkomsten, een passie voor het ondernemen, actief in het zoeken naar verbintenissen met anderen en bovendien ook partner van Samen in de Regio.

De gasten werden ontvangen in een van de grote zalen die het Facilitair Bedrijf rijk is. Het idee achter de middag was, in kleinschalig verband, met elkaar kunnen netwerken, begeleid door een heerlijk hapje van Bakker Groffen.

Na een woord van welkom door Gertjan Huismans van het Facilitair bedrijf, werd het woord gegeven aan Patrick Hendriks, commercieel directeur van Deltacom. Welke een interessante lezing gaf over informatiebeveiliging. Met als achterliggende boodschap ‘altijd je boerenverstand te gebruiken’.

Vervolgens werd men uitgenodigd om te gaan speeddaten. Op deze manier kregen de aanwezigen de gelegenheid om bij te praten en nieuwe relaties te ontmoeten. Elke acht minuten werd er gerouleerd. Dit resulteerde erin dat men aan het einde van de bijeenkomst, zo’n tien contacten had gelegd. De sfeer was uitstekend en daardoor was deze bijeenkomst meer dan geslaagd.