Teamtraining voor een kistje appels

29 september 2020

Match

Innergie werkt al 20 jaar met organisaties rondom thema’s als gastvrijheid, teambuilding en het creëren van belevenissen. Recht uit het hart mensen inspireren en meenemen in betekenisvol werken – hiermee leidt Christel Bassing en het Innergie-team organisaties het nieuwe tijdperk van de betekeniseconomie binnen.

Een aantal maanden geleden, toen Samen in de Regio aan de voorbereidingen voor de avondcolleges begon, is Christel – als medeschrijfster van het boek Hart in Zaken, dat wij mochten overhandigen aan onze partners – mee geweest op een aantal gesprekken. Een van die gesprekken was bij Zorghoeve Kakelbont.

Hier vinden volwassenen en kinderen met een sociaal-emotionele hulpvraag een plek om zichzelf te ontwikkelen in een rustige omgeving. Ook voor ouderen worden er activiteiten geboden die bij hen past. Marianne Rommens, eigenaresse van de zorghoeve kwam met de vraag of Innergie wellicht een bijdrage zou kunnen leveren aan de ontwikkeling van haar team. De tegenprestatie? Een kistje met appels van de boerderij!

Innergie gaat met het team van Zorghoeve Kakelbont twee middagen aan de slag om de missie en visie van de organisatie ‘van het papier’ af te halen en het meer te laten leven bij de medewerkers. Samen wordt bepaald wie Zorghoeve Kakelbont wil zijn en hoe dit er voor de bezoekers gaat uitzien. Belangrijk thema is: oprechte aandacht. Het team heeft er ontzettend veel zin in!