Teambuilding voor mensen met groene vingers

25 oktober 2022

Match

Vanuit ons netwerk zijn er ondenkbaar veel mogelijkheden voor een maatschappelijke teambuilding. Deze zijn telkens anders. Zo vertelden we onlangs over de teambuildingsdag van Versteden bij zorgboerderij Den Hof. Ook Florensis, veredelaar en leverancier van uitgangsmateriaal, ging met de medewerkers van hun vestiging in Dinteloord aan de slag bij een partner. Bij Zorghoeve Kakelbont welteverstaan. “We hadden een geweldige dag!” Kakelbont: “Er is heel de dag hard gewerkt en veel gelachen. Wij zijn heel dankbaar voor de prachtige planten en alle hulp!”

Maatschappelijke bijdrage

Bij Versteden kijken ze terug op een prachtige dag die, wat hen betreft, voor herhaling vatbaar is! De medewerkers van Florensis ervaren datzelfde positieve gevoel. Zij staken de handen uit de mouwen in de tuin bij Zorghoeve Kakelbont: “We vinden het belangrijk om een maatschappelijke bijdrage te leveren in de omgeving van ons bedrijf. We hebben daarom niet alleen planten geleverd. We hebben hen vooral geholpen bij de aanleg van de tuin rondom de nieuwe volières en de bijenhotels. Prettig dat we zo’n samenwerking snel konden afstemmen.”

Ook een maatschappelijke teambuilding?

Is zo’n maatschappelijke teambuilding ook iets voor jouw bedrijf of organisatie? Laat het ons weten. We denken graag met je mee!