Succesvolle Dialooogtafel op 1 maart!

1 maart 2018

Evenementnieuws

31 matches! Dit mooie aantal afspraken voor nieuwe samenwerkingen ontstond tijdens de drukbezochte DialOOOgtafel op donderdag 1 maart in De Stoelemat. Het was een ochtend boordevol inspiratie, succesverhalen en interactie.

Aftrap Annemarie van Gaal
Niemand minder dan Annemarie van Gaal trapte de DialOOOgtafel af met de ontwikkelingen in het onderwijs en op de arbeidsmarkt. Na haar boeiende verhaal spraken ook luitenant-kolonel Johan Verbrakel van Vliegbasis Woensdrecht, René van Ginderen van RSG ’t Rijks en Maarten Raggers van TanteLouise over hun successen op het gebied van maatschappelijk betrokken ondernemen.

Afspraken
Met een rugzak vol inspiratie gingen maar liefst 130 vertegenwoordigers van bedrijven, overheid en onderwijs (3 O’s) uit de regio met elkaar in gesprek over arbeidsparticipatie, de ontwikkeling van LAB-20, innovatie in het onderwijs en Social Return on Investment. Dit leidde tot concrete afspraken om samen te werken aan nieuwe ideeën, oplossingen en projecten.

Doel
Het doel van de DialOOOgtafel is om vertegenwoordigers van de 3 O’s met elkaar in gesprek te laten gaan over actuele onderwerpen en (meer) samenwerking te stimuleren. Samen in de Regio organiseert de DialOOOgtafel twee keer per jaar.
Wilt u ook deelnemen aan de DialOOOgtafel en meer weten over Samen in de Regio? Neem contact op via 085-473011 of info@sameninderegio.nl

Deze editie van de DialOOOgtafel werd mede mogelijk gemaakt door: Bakker Groffen, Stichting Facilitair Bedrijf, FRIS Presentaties, Gemeente Bergen op Zoom, Gijs Proost fotografie/video, Jahotra BV, Rabobank Zuidwest-Brabant, Ricoh Europe Supply Chain, Sardonos Promoties, Saver , Steenspil, Stoelemat, Streekorganisatie Brabantse Wal, TanteLouise, WSP Werkcentrum Brabantse Wal, ZuidWestTV