Succesverhaal: We zijn in beeld!

5 maart 2021

Match

Voor sommige deelnemers is de start van het project Betekenisvol in beeld ontzettend spannend, voor anderen is het iets waar ze ontzettend naartoe hebben geleefd en is alles leuk. Ze zijn afwisselend heel dankbaar en hoopvol, en dan toch ook weer onzeker.

Het is ook niet niks, als je al zolang naast de zijlijn staat. Je weet dat je het zou moeten kunnen of ooit hebt gekund en dan ineens wordt je gevraagd om mee te spelen. Dat is nogal wat. Daarom zijn de coaches van Innergie zo hard nodig. Zij zijn stuk voor stuk goed in wat ze doen.

Inspirerende locatie

Monique, Christel en Hans zijn in deze eerste week van maart begonnen met de eerste groep deelnemers; steeds vijf of zes verschillende dames en heren die zich volledig inzetten in de mooie grote ruimte van het DAB Lab. Deze inspirerende locatie bevindt zich in De Suikerfabriek in het Havenkwartier, vlakbij het centrum van Bergen op Zoom.

Hartverwarmende reacties

De reacties na afloop van elke trainingsochtend zijn hartverwarmend: “Ik heb nu echt het gevoel dat ik gezien word!”, “Wat is het fijn dat ik hier ben”, “Ik vond het prettiger dan andere workshops die soms wat kil en zakelijk zijn”,  “Ik vond het sowieso fijn om weer eens met andere mensen te kunnen spreken” en “Ik vond het inspirerend, ook wat de anderen zeiden”.

Deze feedback, de inzet en de betrokkenheid van de kandidaten geeft de trainers heel veel positieve energie. Zo is het nu al succesvol!