Succes voor studenten en voor Heroes for Heroes

23 december 2021

Match

Helaas voor Heroes for Heroes kan het spinning-event niet door gaan komende januari, maar de doelgroep waarvoor het geld wordt gespaard stellen ze liever niet teleur. Via het netwerk van Samen in de Regio maakten zij kennis met studenten van Curio Hotelschool en die zijn enthousiast om een Winterfair te organiseren op de locatie van hun school. Een ‘real live’ studieopdracht. Isa Loos en Dana Hoftijzer van Curio Facilitair Leidinggeven aan de Hotelschool vertellen er over.

Stiekem komt er veel bij kijken

“De studenten verdeelden we in groepen, die elk contact opnamen met een bedrijf voor een leuk aanbod van producten om te promoten en te verkopen. Elk bedrijf bepaalde welk deel van de opbrengst voor Heroes for Heroes was. Bij de organisatie kwam stiekem veel kijken. Het aanbod was enorm en alles moest buiten. Via Samen in de Regio leerden we Stichting Hotel La Pucelle in de ZuidOost kennen, ze zijn bijna onze buren. Hun parkeerterrein konden we vol zetten met kraampjes. De gasten van onze brasserie, docenten, studenten en de buren hebben we uitgenodigd. Het was een heel gezellige middag die maar liefst 637,79 euro opleverde voor het goede doel! En wij hebben het netwerk van de school groter kunnen maken. Handig voor onze studie. Kortom, het was een erg interessant en mooi project.”

Alles in Kerstsfeer

Bij een kerstmarkt horen ook kerstbomen, gelukkig hebben we ook ‘groene vingers’ in ons netwerk. De groenploeg van GGZ-WNB bracht tien kerstbomen naar de locatie van de ZuidOost. Hier heeft ook fotograaf (en partner van het netwerk) Christian Keijsers een ruimte. Dus leuke foto’s waren ook gauw geregeld.

Een geslaagde Winterfair en een kennismaking tussen partners met boter bij de vis: Stichting La Pucelle bracht namelijk de Kerstman mee naar de Winterfair voor een extra sfeervol tintje. Timothy Nahrwold van Curio Hotelschool en Martijn Klaassen van Stichting La Pucelle op de ZuidOost weten het zeker, de Winterfair is pas het begin van veel meer mooie samenwerkingen.