Stralend in beeld zorgt voor een goede indruk

20 april 2021

Match

Het is algemeen bekend: met de juiste looks maak je meer kans. Daarvoor hoef je geen fotomodel te zijn, het gaat erom dat je straalt. En daarvoor konden wij maandag 19 april zorgen tijdens onze Dress to Impress.

Als je haar maar goed zit

Met goedgekozen kleding versterk je jouw persoonlijkheid. Tel daarbij op dat je haar goed zit, eventueel een beetje make-up en dan op de foto! Dit zijn de ingrediënten van Dress to Impress van het project Betekenisvol in beeld.

Professionele uitstraling

Deelnemende kandidaten mochten bij De Kringloper in Bergen op Zoom een complete outfit uitzoeken. Daarna stond de kapper voor ze klaar om hun haar te knippen en/of te stylen. Vervolgens mochten de dames en heren door naar de fotograaf, die ervoor zorgde dat het plaatje compleet was. Nu heeft iedere deelnemer een professionele foto voor op zijn of haar cv en LinkedInprofiel.

Sommige deelnemers gingen nog een stapje verder en namen ter plaatse een korte pitch op. Het filmpje van hun pitch wordt ook onderdeel van hun LinkedInprofiel. Op deze manier maken ze vast en zeker een verpletterende indruk bij een nieuwe werkgever.

Met dank aan

Het was een geweldige ochtend! Een die mogelijk werd gemaakt door de samenwerking met: Hair & Beauty Lounge, Gijs Proost Fotografie, Stichting De Kringloper, InnergieWerkcentrum Brabantse Wal en Delta agrifood Businesslab.

Samen maken we er werk van!