Straatvoetballers showen vette trucs

7 mei 2015

Match

De ‘5 mei: Nationale Straatvoetbaldag’ zit er inmiddels op. Ondanks de weersomstandigheden heeft de F!tFabriek er wederom een leuk evenement van gemaakt op de boulevard te Bergen op Zoom. Met de Nationale Straatvoetbaldag wil de organisatie een bijdrage leveren aan het bestrijden van de problemen die er bestaan binnen de wijken in de regio.

De Nationale Straatvoetbaldag is een jaarlijks terugkerend evenement geworden in Bergen op Zoom. Leuke en spannende straatvoetbalwedstrijden stonden de gehele dag op het programma voor alle kinderen. De kracht van straatvoetbal is een sociaal maatschappelijk instrument, waarbij vrijheid, respect, samenspel en plezier voorop staat. Ook dit jaar bood Mepavex graag zijn hulp aan de organisatie. Het logistieke bedrijf leverde een trailer die de F!tFabriek maar al te graag gebruikte als secretariaat.

Bergen op Zoom is een van de 32 gemeenten waar tientallen teams strijden voor de finale 13 juni op complex Borchland naast de Amsterdam Arena voetbaltempel. Op deze landelijke finaledag spelen de winnaars om het kampioenschap.