Stoepkrijt en blije gezichten

30 oktober 2016

Match

Rabobank Zuidwest-Brabant heeft twee partners van Samen in de Regio in het zonnetje gezet. Zo voorzag de bank de kinderen van S&L Zorg en stichting Kip en Apie Kinderfeesten van stoepkrijt!

S&L gaat swingen!

Dinsdag 13 december zal het dak in de Jaarbeurs weer gaan trillen! Het muziekfestival ‘Maak de Droom Waar’ is een jaarlijks evenement waar 12.000 verstandelijk gehandicapten (van jong tot oud) naar toe komen om een hele middag te genieten van optredens van de door hun gekozen artiesten.

Met 150 cliënten bezoekt S&L Zorg het muziekevenement geheel in stijl. Rabobank Zuidwest-Brabant steekt de zorginstelling met haar cliënten alvast in het oranje! Zo doneerde de bank promotietasjes voorzien van een leuke attentie en stoepkrijt. Op deze manier wordt de reis er naartoe ook een feestje!

Verjaardagspartijtjes voor iedereen

Stichting Kip en Apie kinderfeesten wilt zo veel mogelijk kinderen een onvergetelijk feest geven. De stichting organiseert betaalde kinder-themafeesten waarvan de opbrengst volledig naar de onbetaalde kinder-themafeesten gaat. Bij de feestjes is het dus niet zichtbaar of ouders het wel of niet kunnen betalen. Het draait om een ding, en dat is feest!

En bij een feestje hoort natuurlijk een cadeautje. De Rabobank staat achter de gedachtegang van de stichting en ging voor hen op zoek naar een toepasselijk cadeau. Donderdag 6 oktober konden zij dan ook een grote doos vol stoepkrijt ophalen. En wie weet bezorgt de goedheiligman deze wel aan de kinderen?