Stoelen verhuizen

20 mei 2020

Match

Het is niet dat ze van stil zitten houden bij voetbalvereniging RKSV Halsteren. Toch reageerden zij direct toen de stoelen die Camping Uit &Thuis niet meer gebruikte via ons netwerk werden aangeboden. We hebben wel een vermoeden waar die stoelen goed van pas komen. Bij RKSV Halsteren kennen ze namelijk ook ‘de derde helft’ met de gezelligheid in het clubhuis.

“We maken het inderdaad graag gezellig in ons clubhuis en als het dan netjes is ingericht komt dat ten goede aan de sfeer”, vertelt Ad van der Avert die de stoelen in ontvangst neemt. Dertig houten stoelen, tel maar na wat een investering dat zou zijn. Omdat ze de stoelen gratis krijgen, kunnen ze dat geld nu des te beter besteden, bijvoorbeeld aan trainingsmateriaal voor de jeugd.

Natuurlijk wil de voetbalclub graag iets terug doen voor de camping. Stefan Kipping, eigenaar van Camping Uit & Thuis kwam de stoelen zelf brengen. En zo’n moment levert dan altijd weer meer op dan je denkt. “Je leert elkaar beter kennen. Nu hebben we gelijk samen een volgende afspraak gemaakt. In het campingseizoen komen leden van RKSV bij ons op de camping een voetbalclinic geven voor de jongste gasten. “Ik was al heel blij dat we via Samen in de Regio een goede bestemming voor de stoelen vonden. En nu komt daar ook nog een leuke voetbalmiddag bij!”, vertelt hij verbaasd.

Dertig stoelen maken het verschil voor de derde helft bij RKSV en voor de jongste vakantiegangers bij Camping Uit & Thuis. Heel veel plezier, voor heel veel mensen. Van onschatbare waarde!