Stichting WéViGé dankbaar voor inzet van partners voor de KERSTINN

17 januari 2019

Match

Kees Spikker laat weten, dat Stichting WéViGé terugkijkt op een geslaagde KERSTINN voor visueel gehandicapte senioren. In een brief richt hij zijn woordje van dank aan alle partijen die een steentje bijdroegen aan hun samenzijn. En dat zijn aardig wat partners uit ons netwerk.

“De jaarlijkse Kerst Inn van de stichting WéViGé was, dankzij de medewerking van velen, weer een groot succes. Het bestuur was met de vrijwilligers al in de ochtend aanwezig in het ouderensteunpunt aan het Zonneplein in Bergen op Zoom. De zaal en tafels werden feestelijk versierd met o.a. de kerststukjes welke werden verzorgd door De Bloemenstal uit Halsteren.

Vanaf 13.00 uur kwamen de gasten, visueel gehandicapte senioren, uit de regio binnen. Om 13.30 uur werden de aanwezigen verwelkomd door voorzitter Jan van Pul, hierna nam secretaris Kees Spikker het programma door De muzikale omlijsting werd verzorgd door het duo AHmazing de aanwezigen genoten zichtbaar van de liedjes uit de jaren 60 en 70. Intussen werden de heerlijkheden van Titurel en Partybureau Sardonos en de hapjes gemaakt door tanteLouise geserveerd en vonden gretig aftrek. Voornoemde kwam tot stand d.m.v. enkele matches via Samen in de Regio.

Voor de vrijwilligers was er een oudjaarslot.

Na afloop gingen al de aanwezigen met een tevreden  gevoel naar huis. Enkele afwezigen die wegens ziekte niet konden deelnemen werden bezocht door bestuursleden van de stichting WéViGé.
Wij willen u nogmaals dankzeggen voor uw ondersteuning op welke wijze dan ook en wensen u een voorspoedig 2019.”

Stichting WéViGé
namens deze,
Kees Spikker, secretaris.