Stapels laptops gedoneerd door WVS

2 september 2021

Match

Regelmatig plaatsen wij een oproep voor het doneren van laptops. Laptops die niet meer worden gebruikt en die nog een tweede ronde meekunnen, kunnen wij goed gebruiken.

Een aantal beschikbaar

Simone Heuker, acquisitieconsulent detacheringen bij WVS, merkte deze oproep op en vroeg haar werkgever naar de mogelijkheden. Omdat zij waren overgegaan naar een nieuwe manier van werken, hadden zij een aantal laptops liggen. Rolando Geurts, hoofd ICT, zorgde ervoor dat alles werd geregeld.

Deltacom blijft helpen

Eind augustus werden ze gebracht: het bleek te gaan om maar liefst 32 stuks! Deze flinke stapel konden wij weer bij Deltacom brengen, die ze voorziet van Windows 10 en ze – waar nodig – nog verder gebruiksklaar maakt.

Bedoeld voor minima

De laptops zijn bestemd voor (jonge) mannen en vrouwen die voor hun (zoektocht naar) werk of voor hun opleiding een laptop nodig hebben, en die er geen zelf kunnen betalen. Zij komen via onze partners zoals Curio isk en WSP Werkcentrum Brabantse Wal, maar ook via onze coaches van het project Betekenisvol in beeld.

Wij bedanken WVS voor hun bijdrage en Deltacom voor hun inzet. Dankzij deze donatie kunnen wij weer heel veel mensen helpen!