Speelgoed van Sint voor Kerst

20 december 2021

Match

Binnen het netwerk is het goed matchen met onze partners. En buiten het netwerk ook! Sabine de Kok is ons contact bij S&L Zorg, we matchen regelmatig. Deze keer had zij een leuk aanbod vanuit haar vrijwilligerswerk bij St. Sint Nicolaascomité Heerle.

Sint zorgt er altijd voor dat geen een kind wordt overgeslagen en daarom koopt hij af en toe liever wat te veel dan te weinig. Al die extra cadeautjes werden verzameld en in jute zakken bij Samen in de Regio gebracht: pennen, puzzeltjes, rammelaars, kleurboeken, spulletjes om te kleien.

Shoppen in de regio

Onze partner De la Vie, een zorgbureau in Nispen, had wel zin om bij ons te komen shoppen. “We willen alles wel gebruiken! In de kerstperiode vullen we boxen en die we naar kwetsbare gezinnen brengen. Nu we ook speelgoed hebben, krijgt de inhoud van de box des te meer variatie. We zijn er erg blij mee!”

Wat een geluk dat het netwerk van Samen in de Regio bij Sabine de Kok niet alleen voor het werk op het netvlies staat, maar ook bij haar vrijwilligerswerk. Bedankt!