Smakelijke presentatie

21 juli 2014

Match

Stichting WéViGé, de stichting die opkomt voor het bevorderen van het welzijn voor visueel gehandicapten staat nooit stil. Om ervoor te zorgen dat iedereen op de hoogte van de stand van zaken hielden zij op woensdag 4 juni enkele presentaties.

 

De presentaties werden gehouden bij Stichting Fort Smakelijk, zij stelde haar locatie, koffie, thee, hapjes en overige dranken beschikbaar. Vanaf 15.00 uur werden alle 40 genodigden van harte welkom geheten door voorzitter Kees Spikker, hierna ging het programma van start.

 

Stichting WéViGé heeft grote plannen welke zij binnenkort uit zullen gaan voeren, zo is het dialoog in het duister gepresenteerd. Dit is een project dat de stichting vorm gaat geven voor leerlingen van de groepen zeven en acht voor alle basisscholen in de regio. Het doel van het project is om te leren ervaren hoe het is om te leven in het donker.

 

Ook heeft de Stichting een nieuwe website, de lancering vond deze dag plaats. De website werd officieel gepresenteerd door  wethouder mevrouw Kammeijer. Tot slot werd het boekje “Onderwijsaforismen” geschreven door Jan van Wijk gepresenteerd. In het boekje staan 200 onderwerpen met van ieder vijf aforismen. De opbrengst van de boekjes is voor stichting WéViGé.

 

Dankzij de gastvrijheid van Stichting Fort Smakelijk kijkt Stichting WéViGé terug op een fijne dag!