Smakelijke opening!

21 september 2014

Match

Vrijdag 12 september vond de, zeer geslaagde, feestelijke opening van “Smakelijk eten in ’t Weike” plaats. Dankzij de samenwerking met Stichting Fort Smakelijk kan het (centrum) iedereen uit de omgeving Lepelstraat vanaf nu elke dinsdag en donderdag om 17.00 uur een 3-gangen menu aanbieden voor € 6,00.

 

Fort Smakelijk en de SKW hebben sinds kort de handen ineen geslagen. Zij richten zich voornamelijk op mensen die door wat voor reden dan ook in een sociaal isolement terecht zijn gekomen, bijvoorbeeld door het verlies van een baan of een scheiding. Zij willen haar gasten dan ook echt een warm welkom geven. Alleen eten hoeft er niet, iedereen schuift gewoon gezellig aan. De maaltijden worden bereidt in Bergen op Zoom en geserveerd in Lepelstraat, zo kan de stichting actief blijven in beide plaatsen.

Tijdens de opening hebben maar liefst 60 genodigden kunnen genieten van de heerlijke kookkunsten van Kees Bronkhorst en zijn team. Wethouder Ton Linssen sprak belovende woorden uit over de inzet van Stichting Fort Smakelijk en wenste iedereen een smakelijk eten.

Een smakelijke en geslaagde avond was het zeker!