Smaakt naar meer

10 augustus 2016

Match

Een groep van maar liefst 210 cliënten en begeleiders is zojuist vertrokken naar het jaarlijkse muziekfestival ‘Maak de Droom Waar’. Mede dankzij de partners van Samen in de Regio kan S&L Zorg al op de heenreis gaan swingen!

Maak de Droom Waar is een evenement waar 12.000 verstandelijk gehandicapten naar toe komen om een hele middag te genieten van optredens van de door hun gekozen artiesten. Het is een groot feest, speciaal georganiseerd voor deze doelgroep.

Feest, feest en nog een feest! De cliënten van S&L Zorg hebben erg uitgekeken naar deze dag. De toeschouwers mogen namelijk zelf aangeven welke artiesten zij graag willen zien. De reis naar de Jaarbeurs zal zo’n anderhalf uur in beslag nemen. Om ervoor te zorgen dat hier het feest al losbarst hebben diverse partners van Samen in de Regio de handen inéén geslagen.

Rabobank Zuidwest-Brabant stak de zorginstelling met haar cliënten in het oranje! Zo doneerde de bank promotietasjes voorzien van een leuke attentie en stoepkrijt. Tevens schonk Cargill waterflesjes, welke zij overhadden van de Roparun. En om het af te maken schonk Zorghoeve Kakelbont een kuubkist met appels. Als dat niet gezellig gaat worden…