Sinterklaasfeest voor iedereen

30 november 2022

Match

Bij KAS Entertainment houden ze volop van feestjes! En die feestjes vieren zij ook het liefst met iedereen, terwijl dat niet voor iedereen vanzelfsprekend is. Daarom namen zij het initiatief om voor kwetsbare gezinnen een Sinterklaasfeest te organiseren waar het aan niets ontbrak, met veel gezelligheid en muziek. Met natuurlijk ook een bezoek van Sint Nicolaas en de pieten. De kinderen én de ouders hebben genoten en voelden zich enorm verwend. Samen met het Buurtcultuurfonds van Stadlander was het prettig geregeld.

Cargill heeft hart voor de Sint

Een groot hart voor het sinterklaasfeest is er ook bij Cargill. Met een chocoladeletter voor iedereen om mee naar huis te nemen, gaven zij een extra feestelijk tintje aan het feest dat KAS organiseerde. Een prachtige letter, te mooi om op te eten? Voor de kindervoorstelling in theater de Maagd had Cargill nog vier entreekaarten beschikbaar na een afzegging. Die kwamen goed terecht bij een gezin dat bekend was bij Educura, zorgprofessionals die er zijn voor kinderen met ontwikkelings- en gedragsproblemen.

Linked by ME helpt de Sint

Sint en piet hebben het met de voorbereidingen minstens zo druk als met het organiseren van sinterklaasfeesten en de activiteiten in de stad. Gelukkig waren de jongeren van Linked by ME, met een dagbestedingslocatie, al gauw bereid om een paar honderd tasjes in te pakken voor de kinderen van de medewerkers van tanteLouise. Tante zorgt er elk jaar voor dat alle medewerkers en hun kinderen op een bijzondere manier het sinterklaasfeest beleven en na afloop is er voor ieder kind een leuke verrassing. Alles stond klaar zonder al te veel stress voor de pieten, dankzij de jongeren van Linked by ME.

Sint op bezoek

Bij Samen in de Regio hebben we het team van Werkcentrum Brabantse Wal verrast met een bezoekje van Sint en piet. Het was ook het moment om hun 10-jarig bestaan samen te vieren. En uiteraard waren er voor iedereen de complimenten van de Sint omdat ze zich zo inzetten voor hun cliënten.