Sfeervol proosten met de Kerstman

26 januari 2021

Match

Aan de afsluiting van 2020 waar alles anders was, wilden directie en management van Cargill wel heel graag een speciaal tintje geven. Iets ludieks en feestelijks en vooral iets wat de saamhorigheid zou versterken.

De Kerstman van KAS bij Cargill

Na een jaar vol met online meetings, klinkt het misschien niet het meest enerverend ‘een online kerstborrel’. Maar dat werd het wel! We gaven het team van Cargill de tip om KAS Entertainment te benaderen. Zij maakten er inderdaad iets bijzonders van. Beide bedrijven zijn partner van ons netwerk en kennen elkaar al. Maar soms is het handig je wens of je idee met ons te delen en dan op het goede moment de juiste match te maken.

Cargill stuurde naar elke medewerker een flesje champagne. De Kerstman was erbij en vergezelde op een leuke manier de directeur tijdens zijn toespraak en daarna bij de toast op het nieuwe, hopelijk veel betere jaar 2021.

Geen stress

Madelon Schenk van Cargill liet later weten: “We waren erg blij met KAS Entertainment, niet alleen met hun Kerstman, maar juist ook met alle techniek van tevoren – filmpjes opnemen – en tijdens de meeting. Het ligt aan mij, ik blijf gespannen tot ik zeker weet dat alles goed gaat, maar ik had er veel meer van kunnen genieten. KAS had alle touwtjes in handen en de meeting liep zoals gepland met heel veel medewerkers in beeld.”

Bedrijven voor bedrijven

Matchen kan bij Samen in de Regio ook tussen bedrijven onderling. Op onze website vind je het overzicht van alle bedrijfspartners. Goed om die eens te bekijken bij het maken van je plannen.