Schaftkeet als onderkomen voor geitjes

15 november 2021

Match

Van Stichting Titurel kregen we dit voorjaar allereerst een heel leuke reactie op onze kaart en daarna de felicitaties voor ons jubileumjaar. “Wat een leuk kaartje hebben we van jullie ontvangen. Wat een mooie prestatie ’10 jaar Samen in de Regio’ en wat fijn dat wij als partner bij jullie zijn aangesloten!”

Keet voor de geitjes

Titurel had ook een wens. “Wij hebben zelfs vele wensen! Zeker nu, gezien we druk bezig zijn met de bouw en alles wat daarbij hoort.” Maar hun grootste wens bleek toch een heel bijzondere: een schaftkeet. Niet om in te schaften maar als onderkomen voor diertjes.

“Zoals jullie weten hebben we op Titurel al aardig wat diertjes rondlopen, maar we zouden er graag een beetje uitbreiding willen. Alleen mag dit niet ten koste gaan van het aantal vierkante meters in de bouw, dus als zo’n huisje op wielen staat, dan is dat geen probleem. En bovendien ziet ’n pipowagen met rondspringende geitjes en bokjes er ook nog eens hartstikke leuk uit!”

Het komt eraan

Het mocht een ‘opknappertje’ zijn, want klussen doen ze graag bij Titurel. Gelukkig hebben wij een groot netwerk, dus al vrij snel konden we de vraag bij een aantal partners uitzetten. Na een paar dagen ontvingen wij een bericht van WVS: “Binnenkort zijn er weer schaftketen of-wagens beschikbaar. Nog niet te zeggen wanneer, maar het komt eraan.”

Het duurde weliswaar even, maar bij Titurel zijn ze heel erg blij dat hun wens is uitgekomen! Enkele weken geleden is de keet geleverd en onlangs ontvingen wij de foto ervan in de huidige staat. “Het is nog niet af, dus wanneer de wagen is opgeknapt en de dieren er gebruik van kunnen maken, krijgen jullie weer foto’s.” Wordt vervolgd…

Wij zijn blij dat wij hiermee, dankzij de donatie van WVS, onze zevende wens hebben kunnen laten uitkomen.