Samen sterker

23 maart 2020

Actueel

Wij hopen van harte dat dit bericht u, uw familie en eventuele medewerkers in goede gezondheid bereikt. Afgelopen dagen hebben we ons gerealiseerd dat het leggen van verbindingen fysiek voorlopig tot een minimum beperkt moet worden. Als netwerkorganisatie sluiten we ons uiteraard volledig aan bij de woorden van onze Minister President om deze maatregelen ook op te volgen. We willen er samen met u, uw team en/of bedrijf alles aan doen om zo snel mogelijk de verspreiding van het Coronavirus in te dammen zonder dat u of uw naasten geraakt worden. Alle bijeenkomsten die vanuit ons netwerk georganiseerd of gesteund worden, zijn dan ook voorlopig uitgesteld.

Maar waar een deur dicht gaat, gaat er op een goed moment zeker weer eentje open. Alhoewel wij als team jullie niet in persoon kunnen ontmoeten op dit moment, betekent dat niet dat werken aan het leggen van verbindingen en opdoen van inspiraties ook in een lock-down zit. Sterker nog, nu is het belangrijker dan ooit om elkaar te blijven vinden en met elkaar te blijven werken aan een betrokken economie. Wij denken na over de ontwikkeling van alternatieven waarmee we jullie op afstand alsnog kunnen blijven ondersteunen. We zullen interessante berichten op onze website en social media blijven plaatsen. Volg deze en haal eruit wat voor u en uw onderneming interessant is of wat u inspireert.

Ondertussen werken we nieuwe ideeën uit om na deze pandemie sterker naar voren te komen en ons in te zetten voor de betekenis-economie. We zien veel berichten met meningen dat het anders moet en dat kan en moet zeker. Daar willen wij absoluut een bijdrage aan leveren. Daarnaast zijn we vooral ook benieuwd naar jullie input. Is er bijvoorbeeld iets waar u altijd al meer over hebt willen weten, geef dit dan aan ons door en dan gaan we ermee aan de slag. Heeft u in deze tijd waarin het voor u of uw bedrijf misschien iets rustiger is, een idee ontwikkeld waarover u wilt sparren of waarvoor u een partner, dan wel verbinding zoekt? Of heeft u juist hulp nodig? Neem dan digitaal contact met ons op via info@sameninderegio.nl. Wij denken graag met u mee.

Wat momenteel gebeurt in de wereld is onbekend gebied voor iedereen. Het zijn spannende tijden, voor ondernemers, organisaties en voor medewerkers in alle sectoren. Maar ongetwijfeld kunnen we elkaar versterken. We staan nog altijd voor u klaar, al zal het de komende tijd op iets grotere afstand zijn. Als team wensen wij u heel veel sterkte en gezondheid toe in deze ongekende periode.

Team Samen in de regio
Anita, Miriam, Kim en Wendy