Samen in de Regio stuurt Dosko niet met lege handen naar huis

17 juni 2015

Match

SV Dosko is een vereniging die drijft op de inzet van vrijwilligers, voetballers en een trouwe club supporters. Zonder inzet van haar enthousiaste vrijwilligers kan er geen voetbalplezier zijn voor de vereniging. Iedere bijdrage aan het vrijwilligerswerk bij Dosko, hoe klein dan ook, is belangrijk voor het voortbestaan van de vereniging. Tijdens de afgelopen vrijwilligersmarkt in maart was de voetbalvereniging dan ook aanwezig om een aantal extra helpende handen aan zich te werven.

“Namens SV Dosko hebben we nu een match die ook daadwerkelijk een helpende hand biedt bij onze vereniging. Het is niet heel erg veel maar we zijn altijd blij met elk extra paar! Dus de volgende keer zijn we zeker weer van de partij”, aldus Inge Buzing.

“De keer voor de afgelopen vrijwilligersbeurs hebben we een viertal stagiaires geworven. Zij hebben allen tijdens het Dosko jeugdvoetbalkamp geholpen. Van de vier was er één stagiaire bij die haar stageperiode heel serieus nam, van zulke wil ik er wel tien! De volgende vrijwilligersmarkt staat dus zeker op de agenda”.