Roeiers staan droog

29 oktober 2018

Match

Na het verplaatsen van het gebouw wat nu dienst doet als clubgebouw voor Roeivereniging aQuarius heeft Dakspecialist Van Doorn de daken geïnspecteerd en waar nodig voorzien van een nieuwe toplaag. Sindsdien heeft het al vele regenbuien doorstaan en zijn wij de roeiers van RV aQuarius nog elke dag blij met deze prachtige uiting van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen van Van Doorn.

Via Samen in de Regio werd een match gemaakt tussen de roeivereniging aQuarius en Dakspecialist Van Doorn. Op de vraag van de roeivereniging over wat mogelijk was, werd spontaan een hele gulle geste door Van Doorn gedaan om de daken na te kijken. Omdat de daken oorspronkelijk tussen de eerste en tweede verdieping zaten, was van tevoren niet zomaar duidelijk hoe de staat daarvan zou zijn.  En dat bleek niet heel eenvoudig. De andere daken brachten minder verrassingen met zich mee. “Hoe dan ook, Dakspecialist van Doorn heeft het adequaat aangepakt en alles is in orde gebracht. We zijn hen ontzettend dankbaar”, aldus Mireille Vrijenhoek van de roeivereniging.

Het is een mooi voorbeeld hoe de maatschappelijke betrokkenheid van een bedrijf impact heeft op haar omgeving. Het is meer dan de beurzen gesloten houden, het voegt waarde toe in de zin van tevredenheid en een geluksgevoel. En reken maar dat die waardes lang stand houden.

Samen in de Regio is er trots op, dat deze samenwerking tot stand is gekomen via haar netwerk. Anderzijds is het juist waar Samen in de Regio juist voor staat.  Zij is altijd op zoek naar mogelijkheden om ook anderen de enorme meerwaarde van maatschappelijk verantwoord ondernemen te kunnen laten ervaren.

Mireille Vrijenhoek is erg enthousiast; “Als u zin heeft om het werk van Van Doorn te bekijken of om te komen roeien (dat kan al voor 5 euro per uur, en een proefles is gratis!), dan bent u van harte welkom”.