Ricoh voor perfect drukwerk

28 januari 2015

Match

In 2014 lanceerde Samen in de Regio tijdens de NieuwSjaarborrel haar eerste glossy. Alle partners binnen de netwerkorganisatie kwamen aan bod, de mooiste matches werden omschreven en ludieke quotes vulden het magazine. Van deze Nieuwjaars lancering heeft de organisatie dan ook een heuse traditie gemaakt!

Ook dit jaar bracht Samen in de Regio een glossy uit. Nieuwe partners kwamen dit maal aan bod en de evenementen NLdoet en de Prokkelweek werden belicht. De nieuwe glossy was wederom een uniek exemplaar aangezien zij deze keer beschikte over twee covers! “We hebben dit jaar gekozen voor een twee cover editie aangezien we zowel in de gemeente Bergen op Zoom als in Steenbergen actief zijn. De zichtbaarheid van beide regio’s was het doel en dat is dankzij de glossy gelukt”, aldus Anita Karremans.

Buiten dat het beheer van de glossy in eigen handen van de netwerkorganisatie was, moest hij wel uiteraard wel gedrukt worden. Founder Ricoh nam deze taak op zich. De printerfabrikant drukte maar liefst 500 glossy’s van perfecte kwaliteit af. Een grandioze match gezien het aantal pagina’s en de kwaliteit van het magazine!