Recycle system

3 maart 2017

Match

De Kok Bouwgroep bestelde voor haar kantoor in Bergen op Zoom nieuwe stoelen, waardoor zij plotseling vier ‘oudere’ exemplaren over hadden. En hoe kun je een match met materialen beter vieren dan met een stoelendans?

Helemaal passend is het idee om gebruikte meubels weer opnieuw te gebruiken of te schenken.  Met een beetje creativiteit kun je de meubels namelijk weer een tweede leven geven. Dat vond ook De Kok Bouwgroep. De founder zocht contact op met Samen in de Regio, die de materialen op haar beurt plaatste op de speciale vraag en aanbod pagina. Binnen no time was de ‘match’ geklaard!

Vrijdag 3 maart was de het moment voor de zogenaamde ‘stoelendans’ daar. Logistic Force bleek geïnteresseerd te zijn in de vier stoelen voor hun locatie in Roosendaal. Op deze manier konden de stoelen toch nog mee voor een tweede ronde! Als tegenprestatie bood de dienstverlener in de transport- en logistieke sector een opleidingsvoucher naar keuze aan. Deze werd persoonlijk overhandigd toen zij de materialen op kwamen halen in Bergen op zoom.