Power to Get Up zet partners en team in het zonnetje

21 december 2021

Match

Tamara Jansen-Langenberg, directeur van zorgboerderij Power to Get Up stuurde ons naar aanleiding van onze jubileum-actie ook een wens: “Onze wens is, om onze samenwerkingspartners én het team in het zonnetje te zetten. Voor velen was het weer een gek jaar. We hebben allemaal moeten omgaan met corona en daarnaast is er veel wisseling geweest in ons team. ”

Gedenkwaardig moment

Voor het team en de samenwerkingspartners, zoals het taxibedrijf, de leveranciers, de gemeente etc., wilden zij een kaartje of een typisch Power to Get Up-aandenken. “Hiervoor zouden we graag jullie ideeën horen om tot een bijzonder en gedenkwaardig moment te komen”, vervolgt Tamara.

Persoonlijke groet

We hebben samen nagedacht over die invulling: een persoonlijke groet in een duurzame standaard of houder. De jongeren van Power to get Up gingen aan de slag met het maken van een mooie kaart en wij gingen op zoek naar een partner die thuis is in houtbewerking. Dit werd ZEP XL.

Een mooi geheel

Zij gingen aan de slag met het maken van stoere foto- en kaarthouders. Zo samen is het een heel mooi geheel geworden. Tamara: “Zonder de fijne samenwerking met onze partners en de extra stappen die onze (vaak nog jonge) teamleden willen zetten, zouden we niet kunnen doen wat we doen. Namelijk, de deelnemers op de zorgboerderij begeleiden en ze een fijne tijd bezorgen. Daarom verdienen zij het om in het zonnetje gezet te worden!”

En hiermee komt de negende wens van dit jaar uit!