Welkom bij Peters & Van Lier

Jos Peters en Marlies van Lier zetten een inspirerende clinic Presenteren in de markt.

Waarom is dat interessant voor jou?

“We hebben een clinic ontwikkeld met een onconventionele aanpak. Dat unieke verhaal willen we graag met jou delen. Een verhaal van één wereld en twee uitersten. Een verhaal van een duo, dat elkaar versterkt door de grote contrasten. Wij stellen ons graag aan je voor.”

Jos Peters

Jos is de oudste, ingetogen, beschouwend en werkzaam geweest in het hoger onderwijs. Als theaterdocent weet Jos hoe je met diverse theatertechnieken beter kunt presenteren. Hij geeft je tools om met meer vertrouwen en impact jouw verhaal te vertellen. “Als pensionado ben ik nog niet klaar met het delen van mijn kennis”.

Marlies van Lier

Met het extraverte karakter is Marlies degene, die op de voorgrond treedt. Met haar jarenlange televisie- en podiumervaring pakt ze met veel frivoliteit de rol van presentator, dagvoorzitter, host, maar bovenal verbinder. “Het is mijn kracht om met een pakkende anekdote, interactie met het publiek, emotie in een verhaal te brengen en het publiek mee te nemen”.

Als ze op elkaars pad komen, ontstaat er een bijzondere synergie. En dat leidt tot een unieke clinic Presenteren.

“Snap je nu waarom ze ons gekscherend The (b)old and the beautiful noemen? Juist de contrasten versterken onze dynamiek. Een ongekende energie, die samenkomt in onze clinic Presenteren.”