Officevraagbaak

Ondernemers / bedrijfsleven

Over Officevraagbaak

De Officevraagbaak is gespecialiseerd in het trainen van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Maar wat versta je onder die afstand?

  • Iemand die jarenlang perfect gefunctioneerd heeft als metselaar maar door een ongeval thuis is komen te zitten. Als metselaar komt hij nooit meer aan de bak, maar met een training in Microsoft Office zijn de kansen op de arbeidsmarkt ineens wel vergroot.
  • Vrouwen die jarenlang voor huis en familie gezorgd hebben maar nu geconfronteerd worden met het feit dat ze zelf de kost moeten gaan verdienen. Ze ervaren dat duwtje in de rug met een training in Word, Outlook en/of Excel als een weldaad.

Ik kruip in de belevingswereld van de cursist. Bij iemand die een voetbalshirt als bureaublad heeft zal ik voorbeelden uit de voetbalwereld gebruiken, ook al betekent dat voor mij heel wat uitzoekwerk want ik weet niets van voetballen. Een jonge vrouw die zelf gebakken koekjes meeneemt naar de training leer ik hoe ze haar recepten mooi kan weergeven en tegelijkertijd leert ze de beginselen van Word.

Over Officevraagbaak

Matches

Bekijk matches van alle partners