Marathonbaas

Ondernemers / bedrijfsleven

Als Marathonbaas help ik, Gerben Solleveld, hardlopers om een realistisch resultaat te behalen

Met vallen en opstaan ontdekte ik dat de moderne hardloper zijn levensstijl om moet gooien voor een realistisch resultaat en blessurevrij kilometers maken.

 

Ik help je graag op weg om 4 juiste stappen te zetten. Hierover verschijnt binnenkort ook mijn boek ‘Ga niet hardlopen…’

Neem een kijkje op mijn website en neem vrijblijvend contact op. Ik loop trouwens ook graag een rondje met je ter kennismaking, het liefst door de natuur over de Brabantse Wal.

Ik heb me daarnaast bij Samen in de Regio aangesloten als partner, omdat ik uit ga van de kracht van lokaal. Niet alleen wil ik in onze mooie regio het verschil maken, ook kun je op kleine schaal hele bijzondere stappen zetten. Ik denk graag groots, maar zie daarvoor mijn eigen leef- en woonomgeving als belangrijkste gebied om actief te zijn.

 

Ook hoop ik op deze wijze veel lokale partners te kunnen ontmoeten (wat ik waardevol vind, temeer daar ik nog niet zo lang woonachtig ben in Bergen op Zoom), samen met ze te sparren over het ondernemerschap en onze regio om op die manier voor en met elkaar aan de slag te gaan om het verschil te kunnen maken.

Over Marathonbaas

https://marathonbaas.nl/
Artilleriestraat 77 4611 GC Bergen op Zoom