Partners werken samen voor opvang vluchtelingen

14 maart 2022

Match

Samen in de Regio is het netwerk van doen. Zo stond onze netwerkbijeenkomst op donderdag 10 maart in het teken van regionaal samenwerken, de dag erna werd direct de daad bij het woord gevoegd. 

Matrassen en beddengoed

Gemeente Roosendaal is druk met het inrichten van de locatie De Brink en Moerweide van Groenhuysen. Ze hebben matrassen kunnen kopen voor de vluchtelingen uit Oekraïne die daar vandaag al zijn aangekomen. Fantastisch dat we een beroep mochten doen op H.Essers/Mepavex Logistics B.V. voor het transport. Zij hebben op vier locaties in de regio matrassen, dekbedden, kussens en hoeslakens opgehaald en afgeleverd bij Groenhuysen.

Hulde en medeleven

Vele vrijwilligers waren vrijdag aan de slag om de kamers in te richten, zodat de gevluchte mensen er diezelfde nacht al konden slapen. Hulde aan iedereen die zich hiervoor heeft ingezet.

Wij leven heel erg mee met de vluchtelingen. Besef goed dat deze mensen twee weken geleden nog een compleet gezin, een huis en baan hadden en ineens alles moesten achterlaten vanwege het oorlogsgeweld in hun land.