VIP Bergen op Zoom en Steenbergen

Maatschappelijke organisaties

Met vrijwilligerswerk creëer je kansen, ongeacht je achtergrond, leeftijd of ervaring. De vrijwilliger van tegenwoordig wil zich ontwikkelen, iets nuttigs doen, iets betekenen voor de samenleving, andere mensen leren kennen, de taal leren, zich thuis voelen en meetellen.

Het Vrijwilligers Informatie Punt (VIP afgekort) verbindt de vraag naar & aanbod van vrijwillige inzet via de vacaturebank vrijwilligersinformatiepunt.nl

Tevens kunnen geïnteresseerde burgers/ vrijwilligers en organisaties bij het VIP terecht voor informatie, vragen en advies omtrent vrijwilligerswerk.

Wat biedt het Vrijwilligers Informatie Punt?
U kunt als geïnteresseerde  vrijwilliger en/ of organisatie bij ons terecht voor de volgende zaken:

  • Vragen omtrent de Verklaring Omtrent Gedrag;
  • Informatie of vragen over vrijwilligersovereenkomst, vrijwilligersverzekering;
  • Vrijwilligerswerk in de buurt;
  • Inschrijving op de vacaturebank als organisatie;
  • Inschrijving op de vacaturebank als nieuwe vrijwilliger;
  • Werving van vrijwilligers.

Gratis workshops voor vrijwilligers bij de Vrijwilligersacademie Bergen op Zoom!

Bij de Vrijwilligersacademie Bergen op Zoom kunnen vrijwilligers van organisaties, instellingen en (sport)verenigingen in de gemeente Bergen op Zoom leuke, leerzame en inspirerende workshops en trainingen volgen. Wij helpen u graag om uw vrijwilligerswerk nog leuker te maken.

Wat levert het u op? Naast veel inspiratie en kennisuitwisseling – ook op maat! – bieden onze gratis trainingen en bijeenkomsten talentontwikkeling, ontspanning, waardering en ontmoeting. Leer van elkaar!

 

Beschikt u over veel kennis die u graag wilt delen? Heeft u de behoefte om ook zelf nog wat te leren? Vraag en aanbod vinden elkaar bij de Vrijwilligersacademie Bergen op Zoom.

Over VIP Bergen op Zoom en Steenbergen

https://www.vrijwilligersinformatiepunt.nl/
Jacob Obrechtlaan 5 4611 AP Bergen op Zoom

Waarderingslabel

21

Matches

Bekijk matches van alle partners