Samen Doen

Maatschappelijke organisaties

Over Samen Doen

SamenDoen staat voor een bloeiende gemeenschap met actieve inwoners, een gezond verenigingsleven en florerende ondernemers. Onze missie is buurten te versterken door mensen meer te betrekken bij verenigingen, de lokale middenstand en organisaties met een belangrijke sociale functie zoals scholen, woningbouwverenigingen, gemeentes en zorg- en welzijnsinstellingen. En dit op een leuke en laagdrempelige manier. Samen doen maakt het verschil!!

SamenDoen biedt een spaarplatform voor verenigingen, winkeliers, vrijwilligers en andere bewoners van de stad. Door aankopen te doen in je eigen regio, spaar je punten en steun je lokale winkeliers. Via een persoonlijke spaarpas worden de punten bijgeschreven op je puntenrekening. Deze punten kun je later verzilveren voor korting bij alle deelnemende winkeliers. Punten die je spaart bij de bakker, kun je dus bijvoorbeeld verzilveren voor korting bij de slager. Voor ondernemers dus erg interessant vanwege de klantenbinding en voor deelnemers erg interessant vanwege zowel de korting als de bijdrage aan een goed doel!

Want met SamenDoen spaar je niet alleen voor jezelf, maar ook voor een vereniging of ander goed doel waar jij warm voor loopt. Spaar bijvoorbeeld voor een speeltoestel in de buurt, een sportactiviteit in de wijk, de voetbalvereniging of het buurthuis. Elke keer dat je punten spaart bij winkeliers of instellingen, gaat een deel daarvan naar jouw spaardoel. Standaard is dat 40%, maar je kunt zelf een percentage kiezen. Ook kan je kiezen voor welk spaardoel je spaart.

SamenDoen combineert goed doen voor de regio met goed doen voor jezelf!

Over Samen Doen

https://samen-doen.nl
Van Overstratenlaan 17 4611 DL Bergen op Zoom

Waarderingslabel

2