Plek voor Gesprek

Ondernemers / bedrijfsleven

Over Plek voor Gesprek

De missie van Plek voor Gesprek is een plek creëren waar mensen worden uitgenodigd om volledig zichzelf te zijn. Een plek waar je altijd welkom bent, ongeacht hoe je in je vel zit vandaag.

Het motto van Plek voor Gesprek is: een uitnodiging om jezelf te zijn. Daar is een flinke dosis zelfvertrouwen en zelfkennis voor nodig. Veel mensen leven echter met het gevoel dat ze niet echt mee mogen doen. Dat alleen jezelf zijn niet genoeg is om gewaardeerd en gerespecteerd te worden. Ze houden zich in.

Oprichter Wouter Melkert gelooft dat iedereen het gevoel van ‘niet mee mogen doen’ of ‘er niet bij horen’, in meer of mindere maten wel herkent. En dat is eeuwig zonde. Want juist in deze tijd van grote uitdagingen hebben we ieders bijdrage zo enorm hard nodig.

Om Plek voor Gesprek toegankelijk te maken en te houden voor iedereen die er baat bij heeft, wil Wouter de kosten delen met zoveel mogelijk mensen. Plek voor Gesprek is een sociale onderneming. Dit betekent dat iedereen die aanklopt geholpen wordt. Iemands persoonlijke budget speelt geen rol. Dit vraagt echter wel om betrokkenheid van anderen die graag een bijdrage willen leveren.

Over Plek voor Gesprek

https://www.woutermelkert.nl/
Buizerd 23 4617 JL Bergen op Zoom